Restaurace Tilak ve spolupráci s šéfkuchařem Tomem Viláškem pro vás připravili mexické menu, které rozproudí vaše chuťové buňky. Ve dnech 4. a 5.5. se můžete těšit na menu:
Burrito: Zapečená tortilla je bohatě plněná rýží, pikantním domácím seitanem, svěží zeleninou a mexickou salsou, vše dokonale doplněné domácími batátovými hranolky.
Barbecue Tacos: Objevte lesní houby marinované v pikantní barbecue omáčce, posypané jarní cibulkou, křupavými kešu ořechy a čerstvým koriandrem, podávané s domácími bramborovými lupínky a guacamole.
Fazolové Casserole: Představte si lehce pikantní guláš s bohatou směsí červených fazolí, quinoy, batátů a kukuřice, který podáváme s domácím Bio kváskovým chlebem.
Nepropásněte víkend plný barvitých mexických chutí a přijďte oslavit s přáteli a rodinou. Těšíme se na vaši návštěvu! Rezervaci si můžete udělat na čísle 777 015 940 nebo na emailu: info@tilakrestaurace.cz Další informace najdete zde: https://tilakrestaurace.cz/vikendove-menu/
www.spoonandflavour.cz
Foto: Tom Vilášek Text: Tom Vilášek, restaurace Tilak